Babyzen YoYo menjadi stroller pilihan ramai setelah diakui kelebihannya yang tiada pada jenama yang lain. Ia menjadi pilihan sehingga artis menggunakannya di khalayak ramai. Dengan itu jenama ini terus mengorak langkah lebih kehadapan pesaingnya.

 

AMARAN! JANGAN KELUAR BAWA ANAK BERJALAN-JALAN JIKA BELUM ADA LAGI STROLLER “BABYZEN YOYO”.

 

Bayangkan sepasang suami isteri bersama 2 orang nak ingin berjalan ke pasar raya, menaiki kereta jenis sedan.
Tak ada yang lagi merunsingkan bagi ibu ayah yang membawa anak-anak dengan stroller apabila nak keluar rumah.

 

Ruang dalam kereta sempit sebab stroller, dah la besar.
Apabila sampai di pasar raya, nak naik & turun lift, memang tak muat sebab 
ramai orang.
Terpaksa pulak tunggu sampai betul-betul lengang, barulah boleh guna lift.

 

Terbazir masa untuk jalan-jalan dengan keluarga.
” Alahai..hmm.. Nak naik turun guna escalator, bahaya pulak sebab tak stabil. Susahlah macam ni. 

Anda pernah mengalami masalah sama ?

atau

Masih lagi mengalaminya ?

 

Selepas mengkaji & memerhati lama dalam bidang ini, antara perkara paling penting adalah, saiz stroller.

Babyzen YoYo memahami kepayahan anda.  

Ini adalah kerana stroller ini akan bersaiz comel.

Stroller penting untuk insan yang sangat disayangi berasa selesa sepanjang masa waktu bersamanya. Biar kami kongsikan pada anda. Penyelesaian yang mudah & bijak.

 

Dapatkan dengan harga promosi & diskaun sebanyak RM250!
(Info di bahagian bawah sekali)

SMS / WHATSAPPS BZY10 hantarkan ke 012 388 9626

SMS / WHATSAPPS BZY10 hantarkan ke 012 388 9626

SMS / WHATSAPPS BZY10 hantarkan ke 012 388 9626

 

babyzen-yoyo-utama

Memperkenalkan “Babyzen YoYo:

 

+ Sangat mudah dikendalikan

+ Saiz yang kecil

+ Mudah dibawa ke mana-mana

+ Ringan untuk dibawa

+ Gaya moden

+ Banyak ruang meletak barang

 

babyzen-yoyo-cara-cara


Siapa Kami ?

syasyaboo.com ialah satu website jualan dibawah kelolaan syarikat berdaftar SYASYA AERYNNA BEAUTY. Kami telah pun mendaftarkan syarikat kami di Surujanjaya Syarikat Malaysia (SSM). Jangan risau. Tidak perlu was-was dengan kami.
Perniagaan kami sentiasa dipantau oleh SSM dan Bank Negara Malaysia.

SYASYA AERYNNA BEAUTY (002315128-V)

babyzen-yoyo-ssm


Dapatkan dengan harga promosi & diskaun sebanyak RM250!
(Info di bahagian bawah sekali)

SMS / WHATSAPPS BZY10 hantarkan ke 012 388 9626

SMS / WHATSAPPS BZY10 hantarkan ke 012 388 9626

SMS / WHATSAPPS BZY10 hantarkan ke 012 388 9626

Apa Kelebihan BABYZEN YOYO Ini ??

Babyzen YoYo sangat mudah dikendalikan. Selamat menonton!

 

 


+ Handle Bar yang boleh dilipat ke belakang, membolehkan stroller ini menjadi kerusi ketika di kedai makan.

+ Canopy yang lebih panjang menjadikan stroller ini dapat memberi perlindungan lebih daripada sinar matahari.

+ Ada Pocket, boleh digunakan untuk menyimpan HP ibu atau tissue supaya mudah diambil.

+ Ada Peek A Boo lutsinar, membolehkan ibu untuk melihat si anak walaupun dalam keadaan menghadap depan.

+ Seat yang boleh turun sehingga 145 darjah, membolehkan anak tetap boleh tidur dalam keadaan yang selesa.

+ Manouver, sangat lembut & boleh dibuka serta tutup dengan sebelah tangan sahaja.

 

Dapatkan dengan harga promosi & diskaun sebanyak RM250!
(Info di bahagian bawah sekali)

SMS / WHATSAPPS BZY10 hantarkan ke 012 388 9626

SMS / WHATSAPPS BZY10 hantarkan ke 012 388 9626

SMS / WHATSAPPS BZY10 hantarkan ke 012 388 9626

 

Stroller biasa terlalu besar untuk semua ruang? Tidak untuk stroller ini.

babyzen-yoyo-travel-cabin-1Mudah disimpan di kabin kapal terbang.

babyzen-yoyo-travel-carDalam keadaan sempit pun masih muat. Kan ?

babyzen-yoyo-on-trainDalam ruangan macam ni pun tak jadi masalah. Mudah!

babyzen-yoyo-travelMudah untuk bawak pergi melancong. 

babyzen-yoyo-women-2Boleh dibawa sambil pegang anak. Memang ringan.

babyzen-yoyo-women-1Ada pemegang yang selesa untuk dibawa. Tangan tidak akan sakit.

babyzen-yoyo-men-2Kaum suami / ayah, lebih macho bila boleh tolong kaum isteri / ibu angkat Babyzen YoYo ni. Setuju? 🙂

babyzen-yoyo-men-1Pengalaman yang menyeronokkan, selesa bersama anak dan Babyzen YoYo.

BabyZen-Yoyo-foldLangkah mudah untuk mengendalikan Babyzen YoYo.

 

Dapatkan dengan harga promosi & diskaun sebanyak RM250!
(Info di bahagian bawah sekali)

SMS / WHATSAPPS BZY10 hantarkan ke 012 388 9626

SMS / WHATSAPPS BZY10 hantarkan ke 012 388 9626

SMS / WHATSAPPS BZY10 hantarkan ke 012 388 9626

 

Betapa ringannya Stroller Babyzen YoYo  & sangat mudah nak dikendalikan! Jom tonton video ni.

Apa Kata Mereka Yang Dapatkan Stroller Babyzen Yo Yo dari Syasyaboo?

Alhamdulillah ramai customer yang berpuas hati dengan ONE TIME INVESTMENT dengan stroller ni.
Ramai yang mula sedar keselesaan anak-anak adalah satu keutamaan. Mudahnya mengurus anak-anak dengan Babyzen YoYo

babyzen-yoyo-testimoni-1

babyzen-yoyo-testimoni-2

babyzen-yoyo-testimoni-3

babyzen-yoyo-testimoni-4

babyzen-yoyo-testimoni-5

Dapatkan dengan harga promosi & diskaun sebanyak RM250!
(Info di bahagian bawah sekali)

SMS / WHATSAPPS BZY10 hantarkan ke 012 388 9626

SMS / WHATSAPPS BZY10 hantarkan ke 012 388 9626

SMS / WHATSAPPS BZY10 hantarkan ke 012 388 9626

 

Berapakah Anda Perlu Laburkan Untuk Keselesaan Anda & Anak-Anak?

Mesti anda tertanya-tanya berkenaan dengan harga betul?
Jangan risau, kita bagi harga khas kepada anda. Ini adalah harga asal Babyzen YoYo.

IDR 8,099,000 – Indonesia
RM 2,500 – Malaysia

Ini adalah pelaburan sekali seumur hidup. Tidak perlu beli banyak kali. Sebab boleh diguna pakai untuk ramai anak. Memang tidak rugi & sangat berbaloi.

Mudah sahaja, ini cara untuk anda dapatkan “Babyzen YoYo” dengan harga promosi. 

Dapatkan dengan harga promosi & diskaun sebanyak RM250!

SMS / WHATSAPPS BZY10 hantarkan ke 012 388 9626

SMS / WHATSAPPS BZY10 hantarkan ke 012 388 9626

SMS / WHATSAPPS BZY10 hantarkan ke 012 388 9626

Jangan Berlengah Lagi!

Sekiranya anda mengambil peluang untuk mendapatkan Babyzen YoYo dengan harga promosi yang sedia ada, anda boleh beli dengan diskaun sebanyak RM250

Tapi..

Seandainya anda lepaskan peluang ini, boleh dikatakan anda mungkin terpaksa melalui pengalaman yang tidak menyeronokkan ini, kerana terpaksa menghadapi masalah yang anda hadapi sekarang atau akan datang, sekali lagi.

 

SMS / WHATSAPPS BZY10 hantarkan ke 012 388 9626

SMS / WHATSAPPS BZY10 hantarkan ke 012 388 9626

SMS / WHATSAPPS BZY10 hantarkan ke 012 388 9626

Dapatkan Babyzen YoYo, diskaun sebanyak RM250 !